Herdenk Engel is opgericht in december 2014, geboren uit idealen en een diep verlangen om een bedrijf te creëren waarin mijn zoon in de toekomst kon werken. Destijds waren de vooruitzichten voor mijn zoon niet rooskleurig vanwege mentale problemen. De jaren zijn voorbijgegaan en ik ben verheugd te kunnen zeggen dat het nu heel goed met hem gaat en hij zijn plek heeft gevonden in een baan waarin hij zijn ware passie kan uiten.

De webshop werd geboren uit een idealistisch streven, maar werd al snel een project vol plannen en ideeën. Vanwege omstandigheden kon ik echter nooit voor de volle honderd procent aan mijn droom werken. Nu, jaren later, koester ik opnieuw hetzelfde ideaal, maar deze keer voor mijn dochter.

Met het nieuwe jaar in zicht, is het tijd voor een nieuwe start om te zien of ik mijn droom in 2023 werkelijkheid kan maken. Het komende jaar hoop ik mijn webwinkel aanzienlijk uit te breiden. Ik sta altijd open voor suggesties, vragen en ideeën, en ik nodig je uit om samen met mij op dit bijzondere avontuur te gaan.

Laten we samen bouwen aan een betekenisvolle en inspirerende toekomst.